Undervisning

Jeg har i over 30 år selv mediteret, ud fra filosofien i mindfullness.
Nemlig at øve sig i at være med det der er. Det vil sige at øve sig i at acceptere det man tænker, mærker og føler på en venlig og kærlig måde, give plads til dette, i modsætning til at undgå at mærke. Ikke fordømmende og vurderende, men accepterende.

Nedenstående 3 lydfiler indeholder introduktion til hvordan man laver en mindfullness meditation i første fil, forklaring vedr. vejrtrækningsteknik i anden fil, og selve meditationen i tredie fil.

Målet er at give dig mulighed for at meditere derhjemme, således at du vedvarende vil kunne vedligeholde energiniveau, livsglæde og mental klarhed.

Det giver dig mulighed for at kunne magte og overskue hverdagens udfordringer på en nemmere måde.

Det anbefales, at man mediterer hver dag for at opnå den største effekt. Gerne det samme tidspunkt, f.eks. efter morgenmaden, og inden man starter på arbejde og/eller dagens gøremål. Det er erfaringen at dagen bliver meget nemmere og alt flyder lettere, hvis man starter dagen med en meditation.
Men det skal selvfølgelig passe ind i den enkeltes hverdag. Det er bedre at meditere om eftermiddagen eller om aftenen, efter evt. børn er kommet i seng, end slet ikke at meditere.

Når man enkelte gange har hørt de 3 lydfiler, behøver man efterfølgende kun at lytte til den 3. fil, som indeholder selve meditationen.
Man kan også downloade 3. lydfil, som man hurtigt kan starte meditationen i hverdagen.

God fornøjelse!